Pe Andreea Marin o cunoaștem toți datorită celebrei emisiuni „Surprize-Surprize”. Aceasta a fost prezentatoarea care a intrat în sufletele și în casele tuturor. Cu toții știm că Andreea nu a avut o viață tocmai ușoară și că a fost nevoită să îndure multe lovituri. Una dintre lovituri a fost dată de moartea timpurie a a mamei sale.

Andreea Marin a rămas orfană de la vârstă de 9 ani. Mama ei s-a stins din viață chiar în brațele ei, după un accident rutier oribil. Vedeta are amintirea frumoasă a mamei sale prezentă constant în gândurile ei. Luna Martie este luna femeii, în special a mamei.

Andreea Marin se numără printre persoanele ce nu au nevoie de o zi specială pentru a se gândi, în mod special, la mama ei. Mama ei a devenit un înger, purtat în gând și în inimă, zi de zi.

Andreea Marin


Cum a făcut Andreea față durerii?

Fosta prezentatoare TV nu a lăsat durerea să o doboare. Și-a luat viața în propriile-i mâini și a trecut peste toate greutățile vieții. În cei 9 ani în care a avut-o alături pe mama ei, aceasta a avut șansa să învețe sfaturile și acțiunile acesteia, pe care ulterior le-a și pus în practică. Andreea păstrează o legătură specială cu mama ei chiar și dincolo de moarte.

Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, a afirmat Andreea Marin.