Acum 3 ani de zile, Daniela Ploia, cântăreață de muzică populară, a găsit mergând pe stradă un portofel ce avea 3.000 de euro. Ea nu a stat pe gânduri și i l-a înapoiat imediat posesorului. Ea a aflat și drama ce se afla dincolo de acel portofel și pentru ce erau acei bani de fapt.

Se pare că omul acela tocmai ce împrumutase toți acei bani pentru o operație. El a ajuns la spital cu preinfarct după ce a realizat că a pierdut tot. Cântăreață a reușit să înapoieze portofelul unei rude de-a posesorului. Astfel a reușit și să afle întreaga poveste.

Daniela se afla la volan în momentul în care a zărit portofelul căzând din buzunarul omului. Ea a încercat să strige după el, dar nimic. Totul s-a întâmplat în Timișoara. Aflată în trafic, nu a putut opri imediat, ci abia după prima intersecție. S-a întors, desi nu a găsit portofelul în același loc.

Daniela


Ce a declarat femeia?

Persoana respectivă sper că e bine și astăzi, chiar i-am recomandat un medic bun atunci când am aflat că urma să se opereze la inimă. Adevăratul șoc l-am trăit când am sunat la numărul de telefon aflat în portmoneu, deoarece am aflat că persoana era predispusă accidentelor cardiace. Mi-a răspuns cineva din familie și mi-a pus că omul era la spital, suferise un preinfarct după ce a constatat că pierduse banii tocmai luați de la bancă”, a declarat Daniela, povestind despre întreaga întâmplare.

Tot ce am se datorează muncii mele. Cânt cu respect și plăcere, însă fără să mă agăț de acest dar că de o oportunitate, fără să fiu nevoită să fac compromisuri muzicale. De aceea mă duc și la serviciu, și o fac cu mare plăcere”, a mai adăugat ea.

Daniela Ploia lucrează, la momentul actual, că inspector la Administrația Apelor.