Andreea Bălan și George Burcea au făcut anunțul că vor divorța. Însă, au două fetițe minunate împreună și pentru ele trebuie să păstreze decența și să se vadă în continuare.

Ei au dat mereu dovadă de maturitate, chiar și de data aceasta, când au demonstrat că sunt niște părinți responsabili și că nu lasă certurile dintre ei să afecteze fetele. Recent, în casa nașilor, cu toții au sărbătorit-o pe fiica cea mică, Clara.

Andreea

Andreea și George nu mai locuiesc în același loc. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă și a divorțului care urmează, ei încearcă să păstreze aparențele, pentru fete. George le vizitează constant, iar Andreea se comportă normal, pentru ca cele mici să nu simtă problemele dintre părinții lor. Nașii lor, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, au organizat întreaga petrecere chiar la ei acasă.


Azi o sărbătorim pe Clara și nașii i-au tăiat moțul. Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a declarat Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

 

Prezența lui George la ziua fiicei sale

Artista a postat mai multe poze de la petrecere, însă nici măcar una în care să apară și George. Acesta și-a luat rolul de tată în serios chiar și în cadrul petrecerii, când a stat cel mai mult cu fetele. Petrecerea nu s-a restrâns doar la familie, fiind invitate mai multe persoane dragi Andreei.

Cu toate că George a postat, săptămâna trecută, un mesaj dur cu referire la soția lui, a stat pe gânduri și a decis să îl șteargă. Andreea a declarat că, după mai multe discuții serioase, cei doi au decis să nu se certe în mediul online, întocmai pentru ca fetele să nu aibă de suferit.

Reamintim faptul că cei doi s-au despărțit din cauza problemelor pe care George le avea cu substanțele interzise.