Invitată în cadrul unei emisiuni, fosta prezentatoare TV, Bianca Drăgușanu, a decis să facă primele declarații după ce, oficial, a divorțat de Alex Bodi. Ea a povestit și despre scenele la care fiica lor a fost nevoită să asiste. Bianca a dat de înțeles că micuța Sofia era de față atunci când tatăl ei era recalcitrant și făcea scandal.

 

Bianca

Ce are de spus Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț?

A venit și el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viața mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică. Să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu. Stăteam într-o chestie în care nu eram fericită. Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri”, a povestit Bianca.


Femeia este de părere că femeile ar trebui să pună piciorul în prag și să spună nu. Nimeni nu ar trebui să îndure un tratament urât din partea soțului. Soțul ar trebui să fie persoana pe care se pot baza indiferent de circumstanțe, nu un călău.

Bianca a povestit și despre trauma pe care fiica ei a fost nevoită să o îndure:

Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu în cadrul unui show TV.