După 7 luni de la oficializarea mariajului, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună capăt relației “toxice”, așa cum Bianca a numit-o.

Cu toate că s-a vrut a fi un divorț pe cale amiabilă, certurile și nervii nu au întârziat să apară. Bianca și-a făcut apariția însoțită de bodyguarzi, din frica de a nu fi singură lângă fostul ei soț. Divorțul a fost de comun acord. Totuși, Alex a devenit recalcitrant atunci când a văzut că Bianca nu vrea să se răzgândească.

Bianca

Ce s-a întâmplat la notar?

Întâlnirea dintre cei doi de la notariat s-a lăsat cu certuri, amenințări, agresiuni și cuvinte grele. Din exterior, au lăsat mereu impresia că sunt acel cuplu perfect, ce vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Dar se pare că ultimele luni au fost pline de tensiune. Astfel, ei și-au dat seama că nu se mai poate continua așa și că relația nu duce la nimic bun. Au decis că este cel mai bine să o ia pe căi separate.


Inițial, ei s-au dus să depună, de comun acord, actele de divorț. La 30 de zile de la depunerea actelor, zile pe care notarul le oferă în cazul în care cuplul decide să se răzgândească, la revenirea în fața notarului se pare că Alex nu a mai vrut același lucru și nu și-a mai droit să rupă relația.

Bianca a vrut să divorțeze, nu cum s-a spus că ea nu a vrut să semneze azi (n.r. marți) actele. Bianca a ajuns la notar cu jumătate de oră înainte de ora anunțată și a luat cu ea doi bodyguarzi căci îi era teamă de felul în care va decurge întâlnirea cu Alex. În momentul în care Alex Bodi a văzut că este însoțiță de gărzi de corp parcă a văzut negru în fața ochilor și a devenit recalcitrant, moment în care Bianca și-a scos telefonul mobil și a vrut să sune la 112 și să-l înregistreze când devine agresiv cu ea. ”, povestește o sursă apropiată a Biancăi.