Cu toții o știm pe Dana Budeanu. După ce a fost dată afară de la PRO TV, a decis să își facă propria „emisiune” pe YouTube, numită „Verdict”.

Atacă pe rând toate vedetele, iar în ultimul ei episod a decis să se lege, din nou, de blondele showbiz-ului. Printre cele luate la bani mărunți, se numără: Gina Pistol, Valentina Pelinel, Sore și Laura Cosoi.

 

Cu toate că ea inițial își arătase admirația față de Laura, care reprezenta un etalon al blondelor, prin misterul și perversitatea ascunsă, Dana a atacat-o, acuzând-o că și-a pierdut feminitatea din ziua în care a devenit mamă.


Ce părere are dana Budeanu despre cum arată Laura Cosoi?

Nu știu ce s-a întâmplat cu ea. Eu nu-s de acord, mă, cu ce vi se-ntâmplă. Cu asta, cu eu am născut și nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine… nu știu pe ce fel de gândire intrați. Mi se pare o aberație! Nu nu sunt de acord cu e i se-ntâmplă. Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt și să mergi prin oraș cu ei sau pe la Roma. Hai, mă, n-ai cum! Tu ești cum erai tu…” , punctează Dana.

Dana

Fashion designer-ul este revoltat de vestimentația Laurei, mai ales de hainele pe care le poartă prin vacanțe. Ea consideră că Laura și-a pierdut total feminitatea și că încearcă să și-o ascundă în spatele unor ținute fară personalitate.

Mai lăsăți-mă naibii cu Bucuria noastră este… Bucuria noastră mai este și sexul, un cuvânt care, după ce naști, nu mai există”, mai adaugă Dana Budeanu.

Dana Budeanu este o personalitate excentrică, căreia nu îi pasă de părerea altora sau de ce reacții vor avea vedetele după verdictele ei.