Joi, 12 martie, a avut premiera emisiunea “Next Star”, pe Antena 1, prezentată de Dan Negru. Acest sezon aduce în fața telespectatorilor un juriu format din Dorian Popa, Ștefan Bănică și Loredana Groza.

Azi, 8 concurenți au datoria de a-i impresiona pe jurați, pentru a avea șansa de a se califica în marea finală. Trofeul Next Star vine cu premiul de 20.000 de euro.

Next

Loredana a avut o apariție spectaculoasă și a reușit să atragă privirile tuturor cu ținuta provocatoare pe care a ales să o poarte.


Dorian Popa se află pentru a 5-a oară consecutiv la masa juraților, în cadrul acestui concurs.
“Eu nu am crezut, în viața vieților mele, că o să existe așa un moment pe scena Next Star”, a declarat Dorian.

Surprizele urmează să apară pentru cei doi noi jurați, aflați pentru prima oară în postura de jurați, în cadrul acestui talent show. Din câte au declarat, toți au rămas plăcut surprinși încă din prima ediție.

Vreau să-ți spun, cu toată admirația, că numărul tău poate fi prezentat oriunde în lumea asta. A fost excepțional! Nu m-ar mira să te văd executându-l la Cirque du Soleil – Las Vegas”, a fost una din reacțiile lui Ștefan Bănică.

A fost copleșitor. Ne-ai topit sufletele și ne-ai făcut să visăm”, a declarat Loredana.

Next Star este un real succes

Se pare că membrii juriului au fost uimiți de talentele copiilor veniți la preselecții. Este cunoscut faptul că emisiunea „Next Star” a ajutat mulți copii de-a lungul timpului. Foarte muți dintre ei nu aveau posibilitatea să se afirme, așa că participarea la concurs le-a deschis o mulțime de uși.

Noul sezon pare a fi la fel de promițător ca și celelalte. Toată lumea se așteaptă la numere cât mai senzaționale. De la dans și muzică, până la cultură generală și arte marțiale, toți copii talentați sunt bine-veniți.