Toată lumea așteaptă ca prezentatorul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion și faimoasa cântăreață, Lidia Buble, să ajungă în fața altarului.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 5 ani de zile. Se pare că au apărut semnele arată că relația lor cam începe să scârțâie. Se pare că Dani, care a fost burlac până acum un an când și-a cunoscut viitoarea soție, e posibil să i-o ia înainte cu căsătoria. Acesta reprezintă un subiect de glumă între cei doi prieteni în fiecare emisiune.

Toată această situație l-a făcut pe Răzvan o țintă de glume pentru colegi și prieteni. Se pare că Dani este cel care pune sare pe rană și îi spune mereu lui Răzvan că și-l dorește naș.

Ce părere au cei doi despre o posibilă căsătorie?

Răzvan a ajuns să ia foarte în serios glumele și este și mai deranjat având în vedere că relația lui cu Lidia a cam început să scârțâie, așa cum chiar el a lăsat să se înțeleagă. Chiar în cadrul emisiunii a recunoscut că focul pasiunii a dispărut:


„Relația noastră începe să fie din ce în ce mai…Mă rog…”.

răzvan

De asemenea, la finalul anului 2019, Lidia a afirmat că nu se gândește la căsătorie. Tot ea a spus că atunci când se va simți pregătită, își dorește că toată inițiativa să fie a ei. Nu își dorește să forțeze lucrurile cu bărbatul de lângă ea.

 

Surorile mai râd de mine că rămân fată bătrână. Societatea pune uneori presiune pe umerii mei, dar cred că pasul acesta este un pas foarte important și când vă fi să-l fac, vreau să-l fac pentru toată viața, să fiu sigură 100% că vreau să-l fac. În plus, întotdeauna mi-am dorit să fiu atât de înnebunită încât să-l cer eu pe el”, a declarat Lidia Buble.