Una dintre echipele cele mai iubite din show-ul televizat “Asia Express” este formată din Sorin Bontea, Chef bucătar, jurat în emisiunea “Chefi la cuțite”, iubit și îndrăgit de publicul larg și Răzvan Fodor, cântăreț și actor ce și-a făcut simțită prezența prin rolurile din filme și emisiuni și din trupa din care a făcut parte.

De asemenea, a fost și prezentator la Masterchef în perioada în care Sorin Bontea făcea parte din juriul acestei emisiuni, locul în care s-a și legat prietenia strânsă dintre cei doi.

Parcursul lor în competiție vine cu bune și cu rele. Ei au avut recent șansa de a câștiga imunitatea și de a se bucura de răsfățul oferit de Filipine. Aceasta este, însă, doar o parte bună din întreaga poveste. Chef Bontea a declarat, în cadrul unui interviu, despre viața pe care a avut-o în Asia Express 3. Și mai ales despre dificultățile și greutățile trăite, alături de Răzvan, ce le-a oferit o lecție și i-a marcat.


Mâncarea reprezintă o problemă!

Una dintre cele mai mari greutăți o reprezintă mâncarea. Aceasta este puțină și nu tocmai bună, fiind total diferită de mâncarea noastră. Au învățat ce înseamnă să prețuiești până și o supă la plic, pe care dacă o primeau acasă, probabil ar fi râs. Este bine știut și faptul că, Sorin Bontea, este obișnuit cu preparate care mai de care sofisticate. În Filipine a ajuns practic “ să țină o cură cu orez”.

 

În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…’, declară Chef-ul.