Andreea Bălan, iubita cântăreață, și-a dat reset la viață în urmă cu câteva zile, când a decis să anunțe oficial că dorește să divorbeate de George Burcea, din diferite motive. Cei doi au ieșit împreună, dar nu în semn de împăcare, ba chiar din contră.

În ultima perioadă relația dintre ei a început să scârțâie. Ultima greșeală a lui George, atunci când a fost prins conducând sub influența drogurilor, a fost picătura ce a umplut paharul pentru Andreea. Pentru sa, pe primul loc este fericirea și sănătatea fiicelor ei, iar ea nu mai vrea un tată despre care să vuiească ziarele și care să fie plecat nopțile de acasă.

Andreea

Andreea Bălan este din nou o femeie singură.

În ceea ce privește despărțirea lor, Andreea Bălan a început deja demersurile pentru divorț. Nu mai este cale de întoarcere pentru ea. George Burcea (32 de ani), a fost văzut când ieșea dintr-un birou de notariat, din București.

Mașina Andreei era și ea parcată tot în fața aceluiași cabinet, aspect ce ne ajută să înțelegem că ei au au făcut următorul pas, depunând actele necesare pentru un divorț pe cale amiabilă. Singurele “bunuri” pe care cei doi le au de împărțit sunt micuțele lor, Ella (4 ani) și Clara (1 an).

 

George a ieșit dintr-un cabinet notarial foarte relaxat. Nu era vesel, ci normal. Părea grăbit. Pe Andreea nu am văzut-o, însă mașina ei era acolo. Deci probabil că era înăuntru și au considerat că nu este oportun să iasă amândoi în același timp. Ținând cont de faptul că nu au bunuri de împărțit, nu văd ce alt motiv ar avea să meargă la notar. Nici despre împărțirea custodiei nu poate fi vorba, deoarece ei sunt căsătoriți încă. Lui George nu îi plac lucrurile ascunse. La el totul trebuie să fie clar, concis și pe față”, au declarat surse apropiate celor doi.