Virale

Ce emisiuni de pe Antena 1 își suspendă activitatea din cauza pandemiei.

Din cauza situației de pandemie care se agravează tot mai tare pe zi ce trece, chiar și pe teritoriul țării noastre, mai multe posturi TV au fost nevoite să-și schimbe programele TV. Antena 1 a anunțat că 3 emisiuni de succes e postului au suspendat filmările pentru noile sezoane.

Acestea sunt Chefi la cuțite, Sacrificiul și Next Star. Filmările vor fi suspendate până când întreaga situație cu coronavirusul se va mai domoli, sau măcar până când numărul de persoane infectate nu va mai crește. Nici emisiunea “Take me out” ce urma să fie prezentată de Liviu Vârciu, nu va mai apărea pe micile ecrane în această perioadă. Starea de urgență s-a impus începând de astăzi, 16 Martie. Astfel, în România s-ai impus mai multe restricții, mai ales în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor.

„Mare, foarte mare atenție trebuie sa aveți, nu doar la informațiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar și la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări.
Renunțați la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale.
Vă rog nu uitați nicio clipă că se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijorați. Pentru ei sunteți o sursă de informare de încredere. Știu că sunteți obosiți, că suntem și noi oameni, că avem aceleași angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune și cu grele”, a transmis directorul Observator echipei sale de știri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top