Virale

Ce măsuri ia PRO TV-ul în timpul acestei perioade disperate.

Pentru a se evita transmiterea coronavirusului și la nivel de televiziune, PRO TV a decis suspendarea filmărilor serialului Vlad. Anunțul a fost făcut miercuri, pe data de 18 Martie.

Serialul Vlad a ajuns deja la cel de-al treilea sezon, fiind un serial urmărit și îndrăgit de telespectatorii din toată România. Iubitorii thrillerului românesc vor fi nevoiți, însă, să ia o pauză de la vizionarea lui. Serialul își suspendă filmările din cauza întregii Pandemii ce a pus stăpânire și pe țara noastră. Reprezentanții PRO TV au fost nevoiți să ia în calcul aceasta opțiune din cauza cazurilor de infectare cu COVID-19, care cresc pe zi ce trece, într-un mod alarmant și îngrijorător. De asemenea, reprezentanții postului de televiziune PRO TV au ținut să asigure publicul și că întreaga lor echipă este cât se poate de protejată. Astfel de măsuri de protecție au fost aplicate atât la sediul PRO TV, cât și pe platourile de filmare.

Pe lângă sistarea filmărilor, conducerea postului de televiziune a decis să și oprească difuzarea noului sezon “Vlad – Fața întunecată a răzbunării”, începând cu data de luni, 23 Martie. Atunci când întregul context le va permite, ei vor relua filmările și rularea episoadelor pe micile ecrane.

“Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România.”, au mai adăugat reprezentanții PRO TV.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top