Cum se procedează cu pensiile și ajutoarele sociale. Directorul Poștei Române a povestit cum va funcționa toată treaba.

March 23, 2020 Actualitate0

Foarte mulți se întreabă deja cum se va proceda cu retragerea sau primirea pensiilor sau a ajutoarelor sociale, având în vedere restricțiile impuse în această perioadă. Anunțul liniștitor a fost făcut direct de către directorul Poștei Române. Horia Grigorescu a declarat că nu va exista absolut nicio problemă din acest punct de vedere. Restricțiile nu vor afecta nici pensiile, nici ajutoarele sociale.

”Poștașii sunt prezenți pe străzi în fiecare zi și se asigură că românii își primesc pensiile și toate celelalte prestații sociale. Știm că peste 5 milioane de beneficiari se bazează pe noi în fiecare lună să le aducem la ușă banii de care au atât de mare nevoie pentru a își duce viața în mod normal”, a declarat directorul.

Dar pentru a proteja atât poștașii cât și persoanele în cauză, postașul nu va mai avea dreptul să intre în casa oamenilor. Ei vor fi obligați să păstreze o distanță de cel puțin 2 metri față de fiecare persoană.

”Unul dintre segmentele de business cele mai afectate în acest moment este cel al serviciilor internaționale. Este însă un lucru pe care l-am anticipat încă de la momentul primelor semnale primite din China. Volumele de trimiteri poștale internaționale s-au contractat și asta va duce în cascadă evident la o pierdere de venituri în această zonă”, a mai adăugat Grigorescu, directorul Poștei Române.

1,607

Leave a Comment