Virale

Dacia noastră a ajuns și pe mâinile britanicilor. Care sunt avantajele și dezavantajele pe care aceștia le-au descoperit la mașină.

Mai multi jurnaliști britanici au decis să dea o tură la drum lung cu o mașină românească. Dacia Sandero este autovehiculul ales de ei. Aceștia au vrut să vadă cu reacționează mașina pe șosea. Testul a pornit din Tangier (Maroc) și până în Twickenham (Marea Britanie). Jurnaliștii ce au realizat testul fac parte din publicația Autocar. Se pare că acest model, Dacia Sandero, a fost cel mai vândut model în anul 2019, 223.000 de autovehicule vândute, mai exact. Dacia Renault deține două fabrici pe teritoriul Marocului și nu furnizează doar în Africa, ci chiar și pe piețe de export.

„Mașina are suficientă putere, nu are ruliu și are mai mulți << muschi decât te-ai aştepta>>”, a fost unul dintre avantajele descoperite de aceștia.
Pe lângă aspectele pozitive, aceștia au găsit și unele negative, cum ar fi: „Cursa se transformă într-una seismică ocazional”. Se pare că suspensia nu se comportă tocmai bine pe drumuile denivelate ale Marocului.

Luna aceasta, Dacia a lansat și prima mașină full electrică. Autovehiculul poartă denumirea de “Dacia Spring” și va putea fi achiziționată prin programul Rabla la un preț foarte bun. Dacia Spring are o lungime de 3,7 metri, 5 uși și o autonomie de 200 km. Mașina urma să fie prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, care, din păcate, a fost anulat din cauza condițiilor precare ce s-au abătut asupra întregului mapamond. Automobile Dacia reprezintă cam cea mai mare companie de pe teritoriul României. În anul 2018 firma a avut o sumă de afaceri de mai bine de 24,72 miliarde RON și profitul net de 752 milioane RON.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top