Sâmbătă, 21 Martie, a avut loc premiera celui mai cunoscut reality-show, “Mireasa”, de la ora 17:00. Cea care prezintă această emisiune este Diana Dumitrescu.

În prima zi, telespectatorii au fost alături de ea într-o ediție de gală în care au fost prezentați cei ce au avut curajul să ia parte la aceasta provocare. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, unde concurenții vor sta în casa Mireasa. Sâmbătă, de la 17:00, soarta fetelor va fi decisă în ediția de gală.

Ce spune Diana Dumitrescu despre emisiune?

Mai sunt doar câteva zile pânã la marea premierã a show-ului şi vreau sã vã spun cã sunt foarte nerãbdãtoare sã începem. Este un proiect foarte important pentru mine, mã aflu pentru prima oarã în postura de host al unui show live, zilnic şi cred cã oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii. Abia aştept sã cunoaştem împreunã concurenţii acestui sezon, sã vã prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregãtit telespectatorilor”, a anunțat Diana Dumitrescu cu câteva zile înainte de premieră.


Se pare că prezentatoarea abia aștepta să fie din nou în lumina reflectoarelor. Să nu uităm că Diana este o femeie de succes în România. Aceasta a jucat în multe pelicule românești și a ajuns în inimile multor oameni.

mireasa

Premiera showului a venit cu multe surprize pentru telespectatorii ce le-au fost alături concurenților. Toți băieții vor fi însoțiți în emisiune de cea mai apropiată persoană din viața lor. Și însoțitorii au un rol important. Alături de public, ei pot decide care va fi soarta fetelor în concurs.

Premiul emisiunii constă în 40.000 de euro și o nuntă la cheie. O altă surpriză este locul în care vor locui concurenții. Până acum existau două case, cea a fetelor și cea a băieților. Acum, ei vor locui într-o singură casă, spațioasă și modernă cu un spațiu special pentru marile surprize.