Mădălina Manole a lăsat doar lacrimi și durere în urmă atunci când a decis să-și pună capăt zilelor. Chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de la nefericitul eveniment, cei dragi ei încă o plâng și îi duc lipsa.

Printre cei doborâți de moartea artistei, cel mai puternic afectat a fost tatăl său. Bărbatul nu s-a putut împăca cu ideea ca fiica lui nu mai este printre noi, iar acest lucru i-a afectat starea de sănătate. Mai mult, în urma cu 3 ani și-a pierdut și soția, Eugenia, iar aceasta pierdere pare că l-a distrus pur și simplu.

Tatăl Mădălinei Manole este un om distrus

În 2018, tatăl Mădălinei Manole a suferit un atac cerebral , care l-a lăsat imobilizat la pat. După mult timp în care a urmat riguros tratamente și programe de recuperare, el a reușit să se pună pe picioare, chiar dacă nu în totalitate. Problemele de sănătate încă îi dau bătăi de cap și îl împiedică să ducă un trai normal.

În prezent, el este asistat în permanență de un nepot de-al său. Datorită problemelor pe care le-a avut, nu este capabil să-și poarte singur de grijă, iar starea lui de sănătate se agravează de la o zi la alta.

„Suferă enorm că de Paște nu a putut merge la mormântul soției și al fiicei din cauza pandemiei de coronavirus. Nici el nu prea a mai ieșit din casă de teamă să nu contacteze virusul. Are noroc cu nepotul lui, care îl vizitează des și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie. Ca să nu mai spun că îi ține companie, iar asta îl mai înveselește. Marian și soția lui vin și ei mereu”, a povestit un apropiat al familiei.

Așadar, traiul tatălui Mădălinei nu este unul prea bun. Bătrânețea îi este grea, iar durerea cauzată de pierderea fiicei sale mult iubite încă îl bântuie.