Sunt împreună de 25 de ani, dar pare că sunt mai fericiți ca niciodată. Care este secretul căsniciei cântărețului Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu?

În cadrul unui interviu recent, Aurelian Temișan și Monica Davidescu și-au dezvăluit secretele unui mariaj de succes. Având în vedere zvonurile care circulă în jurul relației lor, cei doi au vrut o dată pentru totdeaună să închidă gurile rele.

Aurelian Temișan și soția lui se completează reciproc

Unul dintre secretele lor este faptul că se completează reciproc. Plusurile unuia sunt minusurile celuilalt, iar astfel, relația lor s-a păstrat mereu în armonie. Un lucru pe care Aurelian a încercat mereu să îl facă este să păstreze echilibrul între ei, în ciuda timpului care a trecut nesimțit.


Aurelian și Monica își văd căsnicia ca un lucru în echipă. Pe lângă idealurile comune pe care le au, ei consideră că o relație ar trebui să ofere fiecărei părți implicate libertate și identitate individuală, tocmai pentru a păstra vie flacăra iubirii. Timpurile se schimbă, la fel și ei. Tocmai de aceea, este important să se adapteze la nevoile și obiceiurile celuilalt.

Cu toți știm că nu există relație în care să nu apară certurile. Între cei doi, se pare că Aurelian este cel care alege să păstreze tăcerea, în timp ce Monica îzbucnește ca un vulcan. La final, împăcarea este realizabilă datorită calmului soțului.

„Monica țipă, eu măsor cu decibelmetru. Când termină, îi cer un pahar cu apă și… punct. […] Chiar dacă uneori vecinii ar putea crede că ne certăm, e vorba doar de a construi,” a povestit artistul.

Fetița lor, micuța Dora, în vârstă de 9 ani, este cea mai mare realizare a vieții lor. Bineînțeles, Aurelian și Monica și-ar fi dorit ca familia lor să fie mai numeroasă, însă niciodată nu este timpul trecut. Din câte se pare, faptul că Dora nu are un frate sau o soră este unul dintre cele mai mari regrete ale lor.

În final, cei doi se pare că se înțeleg de minune. Iubirea lor nu mai este „acel foc de paie de la început”, după cum a afirmat chiar Aurelian, însă este ceva mult mai mult. De-a lungul anilor, căsnicia lor s-a consolidat și i-a ajutat să evolueze enorm. An după an, ei continuă să pună cărămizile unei căsnicii bazate pe respect, înțelegere și susținere.