De mai bine de 20 de ani, Pavel Bartoș își încântă publicul cu energia și buna sa dispoziție. Indiferent că este prezent pe scenă sau pe micile ecrane, prezentatorul TV  reușește mereu să aducă zâmbetul pe buzele publicului său.

Înainte să fie prezentatorul emisiunii „Românii au talent” , alături de Smiley, Pavel a fost o figură prezentă pe scena teatrului și în poducțiile cinematografice românești. Având în vedere firea lui veselă, cel mai bine îl prind personajele comice. Acest aspect nu a reprezentat  însă niciodată un obstacol pentru vedetă. Pe lângă prezența lui scenică deosebită, el este și un actor foarte talentat.

Vorbind despre începutul carierei sale, se pare că Pavel Bartoș nu s-a confruntat niciodată cu tracul de scenă sau de public. Momentul culminant al carierei sale este reprezentat de rolul său în show-ul „Românii au talent”. Aici reușește cu fiecare ediție să păstreze buna dispoziție a audienței sale. În prezent, este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV.


Pavel Bartoș nu a avut niciodată probleme cu emoțiile

Conform afirmațiilor sale, vedeta este de părere că toate experiențele sale l-au pregătit pentru aceșt moment din carieră. Emoțiile nu au fost niciodată o problemă pentru el. Interacțiunea lui cu audiența este una naturală, care nu necesită să depună vreun efort.

„Niciodată nu m-am speriat de aceste lucruri și nu am intrat cu frica de a nu face o greșeală. Învăț din greșelile mele și e bine să greșești, pentru că așa înveți multe lucruri,” a povestit prezentatorul.

Energia lui Pavel se păstrează și acasă, după ce părăsește platourile de filmare. Cele 3 fetițe ale sale și-au moștenit tatăl, iar în scurt timp se pare că vor reușii să îi ia locul pe scena românească. În fața lor, Pavel devine un ascultător cuminte, care le lasă să strălucească.

„Dacă la muncă vorbesc foarte mult, cu ele sunt un foarte bun ascultător, am învățat să am foarte multă răbdare,” a adăugat el.