Antonia trăiește momente foarte grele! Artista nu poate să-și vadă fiica, pe micuța Maya, care se află în prezent în custodia tatălui său, în Italia. Nu știe când va reuși să o strângă din nou în brațe, însă speră să poate face asta cât mai curând.

Izbucnirea noului virus pune bețe în roate tuturor, chiar și vedelor. Antonia suferă cumplit din cauza faptului că nu poate să fie alături de fiica ei, în aceste momente dificile. Mai mult, cele două nu vor fi reunite prea curând, având în vedere situația de criză în care se află întreaga lume în momentul de față.

În urma divorțului dintre cântăreață și Vincenzo Castellano, Maya a rămas în custodia tatălui. Cei care au fost desemnați să-i poarte de grijă micuței în vârstă de doar 10 ani sunt părinții fostului soț, care o cresc cu multă grijă în Italia.

Fetița nu duce lipsă de absolut nimic, înafară de prezența mamei sale. Cea mai mare dorință a Antoniei este să o vadă pe Maya alături de frații săi, Dominic (5 ani) şi Akim Alexandru (3 ani), însă acest lucru nu e posibil. Încercarea grea prin care trecem cu toții acum se pune și în calea fericirii lor.

Antonia, aniversare fără fiica ei

Cel mai greu pentru Antonia va fi aniversarea sa de 31 de ani. Evenimentul va avea loc în foarte scurt timp, în data de 12 aprilie. Cea mai mare dorință a vedei este ca fiica ei să-i fie alături, însă acest lucru va trebui să mai aștepte o perioadă. Între timp, cele două țin legătura prin intermediul telefonului. Nici distanța, nici virusul care amenintă Europa, nu poate sta în calea iubirii unei mame pentru fiica sa.

Antonia și Maya s-au revăzut ultima oară în urmă cu două luni, în februarie. Atunci micuța s-a reîntors după mulți ani în România, unde a petrecut o minunată vacanță alături de mama sa.