În urmă cu 6 ani, actorul Lucian Viziru a lăsat în urmă cariera sa de actor din România și s-a mutat în Germania împreună cu familia sa. De atunci, el nu a mai fost o figură atât de prezentă în paginile revistelor de știri. Asta nu înseamnă însă că lumea l-a uitat.

Noua lui viață în Germania l-a ajutat pe Lucian să-și urmeze pasiunea pentru tenis. Este un sport în care acum artistul excelează. În prezent, el este antrenor de tenis, iar din câte de pare și soția sa Ema, precum și fiul său, Mihai, îi împărtășesc această dragoste.

În cadrul unui interviu recent, Lucian Viziru a oferit fanilor câteva detalii despre noua lui viață. Din câte se pare, momentul în care a ajuns într-o țară nouă nu a fost unul prea ușor pentru el. Locul de muncă și familia l-au motivat să continue însă indiferent de circumsanțe. Acum, actorul vede Germania ca o a doua casă, o țară care l-a „adoptat” și i-a oferit tot ce a avut mai bun.


Împreună cu Ema și fiul său, vedeta s-a mutat într-un oraș liniștit, numit Württemberg. Atmosfera este una prieșnică pentru familia lor, iar de-a lungul anilor au reușit să lege și relații de prietenie noi.

Cea mai mare pasiune a lui Lucian Viziru a fost și este tenisul

Întrebat despre fosta lui carieră, Lucian a declarat că nu are regrete. El consideră că din punct de vedere artistic, țelurile sale au fost atinse. Pentru el, tenisul a rămas una dintre cele mai mari pasiuni, pe care acum le exploatează la maxim în noua lui ipostază de antremor.

„Eu în muzică şi în actorie am făcut tot ce mi-am propus. Nu mai aveam unde să merg mai sus decât am fost, pentru că nici nu voiam asta neapărat,” a declarat fosta vedetă.