În timp ce majoritatea oamenilor se întreabă zi de zi ce ar trebui să facă cu timpul lor liber în izolare, Pavel Stratan s-a hotărât să folosească această perioadă cu folos. Cu toate că munca la studio și concertele au fost amânate, cântăretul nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la pasiunea pentru muzică, care l-a făcut cunoscut.

Pavel Stratan și-a luat familia și s-a izolat la Chișinău, în casa pe care o deține acolo. Împreună cu cei doi copii ai săi, Cleopatra și Cezar, el a încercat să găsească o modalitate prin care să-și petreacă timpul în mod productiv. Deoarece în familia lor talentul și dragostea pentru muzică circulă de la o generație la alta, artistul s-a hotărât să-și încânte fanii cu o nouă melodie, compusă și înregistrată chiar în casa lor.

„Stăm acasă, dar nu stăm degeaba!” a declarat Pavel.


Alături de cei doi copii ai săi, el nu a pierdut nici o secudă. Cei trei și-au pus talentul muzical la treabă, iar în scurt timp munca lor a dat roade.

Este vorba de melodia  „Izolat în dor”, disponibilă în prezent pe canalul de Youtube al artistului. Instrumentalul este realizat de Pavel și Cezar, în timp ce Cleopatra îi acompaniază cu vocea sa angelică. Titlul este unul destul de sugestiv pentru perioadă în care ne aflăm, nu credeți?

Cleopatra Stratan se concentrează pe muzică și pasiunile sale, nu are timp de băieți

Fiica lui Pavel, Cleopatra Stratan, are deja propria carieră în muzică. La doar 17 ani, tânăra se concentrează pe pasiunea ei și nu are timp de băieți. Citește, scrie și face teatru.

” Deocamdata modellingul nu face parte dintre hobbyurile mele. Deocamdata nu ma gandesc la baieti, pana atunci mai e. Scriu, fac teatru. Sunt la al treilea roman, este vorba despre povestea unei adolescente. Mimi se numeste personajul si isi cauta fratele disparut. Bineinteles ca vreau sa le public. Scriu si poezii.”, a declarat aceasta.