Geanina Ilieș a avut întotdeauna un corp de inviat, toți urmăritorii ei fiind curioși care sunt secretele ei de frumusețe. Pe lângă faptul că mama natură a fost foarte generoasă cu ea, se pare că tânăra face tot posibilul să se păstreze în formă.

În această perioadă de izolare, este greu să reziști tentațiilor și să nu te năpustești asupra bunătăților din frigider. Cu toții ne-am gândit probabil, la un moment dat că, după zilele lungi de stat în casă, cântarele vor indica câteva kilograme mai mult. Cu toții, mai puțin Geanina, care este determinată să arate la fel de bine ca și până acum.

Geanina Ilieș face sport în bucătări

Vedeta este foarte atentă la alimentele pe care le consumă, ba chiar a recurs la o modalitate neobișnuită de a face mișcare. Geanina a renunțat la sala de forță… pentru propria bucătărie.


În viața personală, prezentatoarea emisiuni  „Gospodar fără pereche” este o adevărată gospodină. Treburile casnice îi ocupă tot timpul. Din câte se pare însă, îi asigură și necesarul de mișcare pe parcursul unei zile.

S-ar putea spune că tot ce urăște mai mult este dezordinea. Ca o furnicuță, se asigură că fiecare lucru este la locul lui. Chiar și gătitul îi face plăcere, fiind una dintre activitățile care o relaxează. Nu se încumetă de la nimic, iar deserturile îi ies cel mai bine.

‘Nu-mi place deloc dezordinea și, mai ales în perioada asta, când stăm în casă, spăl, cald, fac curat, tot ce este nevoie. Gătitul îmi place enorm, mă relaxează. Fac orice, de la ciorbe și paste până la fripturi și prăjituri. Cel mai mult îmi place să fac plăcintă cu mere și ruladă cu ciocolată. Nici măcar spălatul vaselor nu e o problemă pentru mine, mă ocup de tot în cele mai mici detalii’, a declarat Geanina.