Mira este o cântăreața foarte iubită de la noi. La cei 25 de ani si săi, mulți se așteaptă să se așeze la casa ei. Fanii o urmăresc îndeaproape și caută orice indiciu care ar putea indica o potențială relație.

Datorită stării de urgență provocate de noul virus, toate vedetele sunt închise în casă, la fel ca noi toți. Având în vedere că multe dintre ele nu-și mai pot desfașura activitățile obișnuite, starurile au fost nevoite să descopere noi modalități prin care să-și petreacă timpul liber. Odată cu izolarea la domiciliu, au ieșit la iveală și talente noi.

Mira dă semne că ar fi pregătită să se mărite

Mira este o cântăreața foarte îndrăgită de oameni. Deși foarte tânără, ea este pur și simplu adorată de publicul său, iar fanii o inundă zi de zi cu mesaje de laudă și admirație. La doar 25 de ani, vedeta este râvnită de tot mai mulți bărbați, iar ea dă semne că este gata de măritiș.


Pentru că toate concertele și munca de la studioul de înregistrări au fost oprite în această perioadă, Mira a fost nevoită să își găsească noi pasiuni. În cele din urmă, vedeta s-a apucat de gătit. Nu este nimic neobișnuit ca o tânără să gătească, însă publicul său crede că se pregătește de măritiș.

Dovadă a noii sale ocupații stau filmările pe care artista le postează pe site-urile de socializare. Se pare că ipostaza de bucătăreasă o prinde foarte bine pe Mira, întrucât urmăritorii ei au bombardat-o cu aprecieri. Chiar dacă în prezent este singură, vedeta are din ce în ce mai multe șanse să își găsească un iubit. Toată lumea a rămas plăcut impresionată de noile sale abilități.

Pe lângă faptul că este extraordinar de frumoasă, talentată și celebră, Mira mai poate adăuga acum pe această lista o nouă calitate: este o bucătăreasă foarte bună!