Carmen de la Sălciua este o femeie singură și foarte hotărâtă. După ce a trecut peste relația cu Culiță Sterp, vedeta este acum pregătită să își deschidă inima către un nou bărbat. Are chiar și anumite condiții pe care acesta trebuie să le îndeplinescă.

La 31 de ani, Carmen de la Sălciua știe ce își dorește de la iubitul său. Este frumoasă, talentată și este conștientă că merită tot ce e mai bun de la viață. Experiențele din trecut au învățat-o multe despre relații, iar acum frumoasa cântăreață are niște cerințe exacte pe care viitorul ei partener trebuie să le îndeplinească. Nu este dispusă să accepte mai puțin de atât, însă cine ar putea să o condamne?

Carmen de la Sălciua vrea un bărbat bogat

În cadrul unei postări pe contul său de Instagram, Carmen a transmis tuturor bărbaților care au de gând să o curteze. A făcut acest lucru pentru că și-a dorit să se știe clar ce pretenții are de la un potențial iubit.


Vedeta vrea un bărbat care să îi fie egal din orice punct de vedere, în special financiar. Conform declarațiilor sale, acest aspect nu este important pentru ea, ci pentru bărbat din viața ei și relația lor. Dacă el ar fi la fel de bogat ca și ea, s-ar evita eventualele frustrări și complexe pe care acesta le-ar putea dezvolta. Nu își dorește o relație plină de frustrări și probleme.

“Mi-ar plăcea ca omul de lângă mine să aibă aceeași situație ca și mine! Și nu pentru mine! Pentru egoul lui, pentru a evita anumite discuții! Un bărbat dacă e mai slab financiar decât o femeie va începe să aibă frustrări pe care de cele mai multe ori femeia nu le va putea controla! Oricât l-ar asigura că situația sta sub semnul iubirii, el va simți nevoia să intre în competiție cu ea!”, a scris Carmen.