Chiar dacă mulți nu știu acest lucru despre ea, Geanina Ilieș este o adevărată gospodină. Nu degeaba este prezentatoare emisiunii  „Gospodar fără pereche” de la PRO TV!

În cadrul unui interviu recent, Geanina și-a dezvăluit pasiunile cu care își ocupă timpul în această perioadă de izolare. Nimeni nu se aștepta la asta, însă este adevărat! Una dintre cele mai mari pasiuni ale prezentatoarei TV este …. gătitul.

Frumoasa vedetă în vârstă de 34 de ani își delectează prietenii și persoanele apropiate cu bunătăți gătite chiar de ea. Cele mai reușite preparate ale ei sunt deserturile, printre care se numără plăcinta cu mere și rulada cu ciocolată.


Iată ce rețetă de ruladă are Geanina Ilieș

Geanina a fost atât de darnică încât s-a hotărât să împartă cu publicul său rețeta pentru o ruladă de ciocolată delicioasă. După cum spune chiar ea, este o rețetă simplă, care se realizează în mai puțin de 30 de minute.

„Pentru aluat ai nevoie de: 100 g zahăr, 100 g făină, 5 ouă, un plic de zahăr vanilat și 3 banane. Pentru cremă, ori folosești acea binecunoscută cremă de ciocolată din comerț, ori o prepari singură acasă. Ai nevoie de: 100 g de zahăr, 50 ml apă, 3 gălbenușuri, 100 g ciocolată neagra, 1 esență de rom, 200 g unt. Pentru aluat, bat 4 gălbenușuri cu cele două tipuri de zahăr, până obțin o cremă spumoasă, adaug apoi un ou întreg și continui să le amestec bine. Adaug făina, puțin câte puțin, apoi albușurile bătute spumă. Torn aluatul în tava mare de la cuptor, tapetată în prealabil cu hârtie unsă cu puțin unt. Îl las la cuptor aproximativ 15 minute. După copt, îl scot cu tot cu hartie și îl acopăr cu un prospop curat de bucătărie, ușor umezit.

Pentru cremă, zahărul şi apa se fierb la foc mic până se obţine un sirop gros care se varsă încet peste gălbenuşuri, le amestec continuu până se răcește complet compoziția. Se adaugă untul, ciocolata topită la bain-marie şi esenţa. Dupa ce s-a răcit puțin rulada, torn ciocolata/ crema peste și o întind bine. Apoi așez bananele. O rulez ușor în hârtia de copt și o las la răcit. Combinația de banane cu ciocolată este delicioasă.” a împărtășit Geanina.