În ultimii ani, tot mai multe vedete de la noi s-au așezat la casele lor și și-au întemeiat familii. În această categorie intră și Laura Cosoi, pentru care căsătoria a venit mai mult ca o surpriză. Au trecut 5 ani de zile de atunci, iar vedeta a devenit mamă pentru a doua oară.

Laura Cosoi nu se aștepta să devină mireasă. Fericitul eveniment din viața actriței a avut loc în urmă cu mai bine de cinci ani, însă până și astăzi Laura se emoționează atunci când povestește despre această perioadă din viața ei. Vedeta este acum fericită și împlinită, iar în curând va deveni mamă pentru a doua oară.

Laura Cosoi a fost cerută de soție într-o biserică romano-catolică

Laura a fost cerută de șoție într-un mod neașteptat. Iubitul ei pe atunci, Cosmin, a ales o locație specială pentru actriță. Este vorba de biserica romano-catolică unde vedeta a fost creștinată. Alături  de ei la acest eveniment important din viața lor le-a fost familia, care i-a înconjurat cu iubirea și binecuvântările lor.

 „În urma cu 5 ani, azi.  Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită![…] Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mana pe Cosmin, am spus Da!”,a scris Laura pe unul dintre conturile sale de socializare.


Viața le-a pregătit apoi Laurei și lui Cosmin numai bucurii și reușite. Cei doi și-au întemeiat o familie, iar acum, după cinci ani, pot spune că sunt mai fericiți ca niciodată. Cuplul a fost binecuvântat cu o fetiță, micuța Rita, iar în scurt timp vor deveni părinți pentru a doua oară. Emoțiile sunt mari, în special datorită situației dificile cauzate de apariția noului virus. Totuși, vedeta încearcă să rămână pozitivă și să se încarce cu multă energie bună.