În urmă cu câțiva ani în urmă, Rodica Miron încânta fanii emisiunii ”Răi, da buni”, în ipostaza de prezentatoare TV. Astăzi, și-a construit o nouă carieră și urmează să devină mămică. Viața ei în Dubai merge extraordinar, iar iubitul său îi oferă viața la care a visat dintotdeauna.

Rodica Miron este o tânără foarte frumoasă și ambițioasă. Vestea că s-a căsătorit în mare secret în luna noiembrie a anului 2019 ne-a luat pe toți prin surprindere. După ce a făcut acest anunț, tânăra a început o viață nouă. Pe lângă faptul că a renunțat la televiziune, și-a întemeiat și o familie minunată.

Soțul Rodicăi este englez și se pare că îi oferă o viață de basm, la care orice femeie ar visa. Cei doi s-au stabilit în Dubai, unde vedeta și-a făcut și debutul în lumea modei  la Dubai Fashion Week.

“Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit, în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. […]  Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut,”a declarat fosta prezentatoare TV.

Rodica Miron este însărcinată și va naște în Dubai

Fosta prezentatoare TV nu încetează să ne surprindă. Nu doar că acum este prospăt căsătorită și a început o carieră de succes, însă Rodica este însărcinată în 8 luni și urmează să nască în decursul lunii acesteia. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, în special având în vedere trecutul său în ipostaza se prezentatoare tv. Emisiunea ”Răi, da buni” este o producție destul de controversată în televiziunea românească.

Rodica Miron, fosta asistentă TV de la ”Răi, da buni”, urmează să nască în Dubai

Pentru a marca această perioadă din viața sa, vedeta a pregătit un pictorial incendiar, în care și-a etalat burtica de graviduță. Țoti urmăritorii ei de pe rețelele de socializare i-au urat mult noroc în viată și așteaptă cu nerăbdare să vadă primele poze cu bebelușul  Rodicăi.