Situația de criză instaurată de noul virus își face simțită prezența și în cadrul emisiunilor TV. Fanii showului „Puterea Dragostei”  au avut în ultima perioadă din ce în ce mai multe emoții, deoarece se temeau că totul se va anula.

Cu toate acestea, se pare că show-ul continuă. Având în vedere că emisiunea este atât de urmărită de publicul românesc, ar fi fost păcat ca totul să se termine atât de brusc.

Producătorii au totuși vești foarte bune! Ajunsă la al doilea sezon deja, „Puterea Dragostei” rămâne în continuare pe micile ecrane, însă cu mici modificări ale regulilor.

„Puterea Dragostei” continuă chiar și în pandemie

Cea care a oferit lămuririle a fost prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea. Conform spuselor ei, nu vor mai exista concurenți noi pentru o perioadă, cu excepția a două persoane care se vor alătura curând. Emisiunea va continua ca și până acum, însă se va desfășura doar cu cei existenți. Această măsură vine ca o prevenție împotriva răspândirii noului virus. Este o situație dificilă, la care fiecare dintre noi trebuie să ne adaptăm într-o oarecare măsură. Este de apreciat totuși că show-ul nu s-a amânat, ca multe alte producții de până acum.

„În acest sezon, nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului”,  a declarat aceasta.

O altă modificare va fi sistemul de eliminare al concurenților. Procesul va fi tot același, decizia fiind supusă la vot, însă cei vizați vor primii banderole roșii. Abia după ce un concurent acumulează trei astfel de banderole, va fi nevoit să părăsească casa „Puterea Dragostei” . Așadar, concurenții vor avea șansa să rămână mai mult în competiție și să câștige simpatia publicului.