Dan Bittman, în vârstă de 54 de ani, este un bărbat de-a dreptul șarmant, care nu a întâmpinat niciodată probleme pe partea sentimentală. Cu talentul și comportamnetul său cucerior, el a reușit mereu să fure inimile femeilor, indiferent de vârsta lor. Recent, bărbatul s-a mutat într-un apartement luxos, exact pe gustul iubitei sale.

 

În trecut, Dan a avut o relație de 26 de ani cu Liliana Ştefan. Deși nu au fost căsătoriți în acte, cei doi și-au intemeiat o familie minunată și au fost binecuvântați cu trei copii. Legătura lor nu a ținut, iar în urmă cu câțiva ani au hotărât să meargă pe drumuri separate.

La scurt timp după despărțire, în viața solistului de la Holograf a apărut o nouă femeie, care i-a furat inima imediat. Este vorba de  Monica Odagiu, o tânără extrem de frumoasă în vârstă de doar 24 de ani.


Cei doi au în comun pasiunea pentru muzică, care se pare că i-a unit mai mult decât pe plan profesional. În urmă cu cinci ani, ei au colaborat la piesa  ”Stau cu picioarele în apă rece”, al cărei videoclip îi surpindea pe artiști în ipostaze foarte apropiate: Dan încerca să o cucerească pe Monica. În cele din urmă, se pare că eforturile lui au avut succes.

Dan Bittman și Monica s-au mutat într-un apartament luxos

Acum, relația lor își urmează cursul și evoluează destul de rapid. Primăvara aceasta a fost un prilej pentru ei să-și înceapă viața împreună și să facă următorul pas, adică să se mute împreună.

Noua lor locuință este un apartament luxos din zona de nord a Bucureștiului, apropiată Parcului Herăstrău. Până la urmă, Dan Bittman știe cum să cucerească o femeie, oferindu-i absolut tot ce este mai bun pe lume. Nu este clar ce le rezervă viitorul, însă de data aceasta poate că artistul chiar s-a pus la casa lui.