Diana Dumitrescu este mai fericită ca niciodată! Viața ei parca este desprinsă dintr-o filă de poveste, iar vedeta pare să se bucure de ea din plin. Are o carieră, o familie minunată și un soț care o iubește și o ajută cu orice poate.

 

Proaspăt mămică, Diana și-a reînceput activitatea în televiziune. În prezent, este prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, difuzată zilnic pe Antena 1. Pe lângă carieră, vedeta își face timp și pentru cei dragi, care o suțin și o înconjoară cu dragostea lor. Soțul acesteia, Alin Boroi, o răsfață cu tot ce poate!


Postura de mamă, soție și vedetă o prinde extraordinar de bine pe Diana. Fostra actriță reușește cumva să exceleze din toate aceste puncte de vedere, însă are și ajutoare de nădejde. Mama și soțul ei se ocupă de micuțul Carol atunci când ea este plecată pe platourile de filmare, așa că micuțul este mereu bine îngrijit și se bucură de iubirea întregii familii.

Zilele vedei încep dis-de-dimineața, alături de soțul și fiul ei. Urmează apoi filmările, iar după terminarea lor vedeta se întoarce la cei dragi. Fiecare oră din programul este bine stabilită, iar Diana se păstrează ocupată pe tot parcursul zilei. Orice moment de răgaz îi este dedicat lui Carol, însă serile încearcă să le petreacă lăngă soțul ei, care își arată dragostea prin gesturi mici.

Cum o răsfață Alin Boroi pe Diana Dumitrecu?

Ne spune chiar ea. Prezentatoarea a uitat de grija gătitului, deoarece soțul ei se ocupă de tot. Are grijă să îi prepare tot ce își dorește.

‘Eu nu gătesc, însă soţul meu găteşte absolut delicios, orice am poftă. În momentul în care intru pe uşă mă întreabă “Ce vrei să mănanci, iubire?”, eu îi spun, iar el îmi găteşte, pentru că este un bucătar excelent şi mă iubeşte. E felul lui de a mă răsfăţa după o zi de muncă.’a povestit aceasta.