Dima Trofim abia s-a pus pe picioare. Evenimentele nefericite fac parte din viața noastră, iar vedete nu sunt scutite atunci când vine vorba de suferință. Chiar dacă de cele mai multe ori persoanele publice afișează un zâmbet minunat atunci când sunt în fața camerelor de filmat, nimeni nu poate ghici ce se ascunde de fapt în inimile lor.

Acesta este și cazul lui Dima Trofim, care în urmă cu un an a fost nevoit să renunțe pentru o perioadă la cariera sa din televiziune. Proaspăt reîntors acum pe micile ecrane în ipostaza de prezentator al emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, vedeta a hotărât să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi.

În timp ce lucra la filmările pentru show-ul „Ultimul Trib”, Dima a primit o veste care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Sora lui, Rodica, în vârstă de doar 45 de ani, a pierdut lupta cu o boală incurabilă, cancerul. Momentele prin care fostul actor a trecut sunt greu de descris în cuvinte, însă cumva el a reușit să povestească despre această tragedie din viața lui.


Moartea surorii lui l-a marcat puternic, iar tânărul a reușit cu greu să se adune și să își continue viața. El a decis să-și ia o perioadă în care să se vindece de această suferință, tocmai de aceea a fost absent de pe micile ecrane în ultimul an.

Dima Trofim încă suferă cumplit

„Am trecut printr-o perioada destul de grea într-adevăr, trec… adică nu pot să zic că am trecut, lucrurile astea nu or să treacă niciodată. Dar tind și încerc să merg mai departe, să merg de dragul ei mai departe. Pentru tot ce a clădit ea pentru mine.”, a povestit Dima.

Acum, vedeta revine în forță pe platourile de filmare. Noul său proiect vine ca o gură de aer proaspăt, însă planurile lui nu se opresc aici. Pe lângă faptul că va fi prezentator de televiuziue, Dima își dorește să își continue și cariera muzicală.

În acest sens, el le-a cerut tuturor fanilor să-i fie alături. Le-a transmis că va citi și va încerca să răspundă la fiecare mesaj.  Susținerea oamenilor care te apreciează și te iubesc este cel mai important lucru în momentele grele din viață. Vedeta are nevoie de publicul său mai mult ca oricând.