Cu toții am auzit măcar o singură dată o piesă a lui Jador. Tânărul este în topurile de pe Youtube cu fiecare hit pe care îl lansează, iar tânăra generație pare că îl soarbe din priviri. Celebritatea lui a apărut parcă de nicăieri, dar cine poate blama acest lucru? Talentat și foarte chipeș, cântărețul reușește să fure inima oricui.

Totul a început prin participarea sa la emisiunea „Puterea Dragostei”. Tânărul știe că aceasta a fost lansarea lui în carieră. Acum se bucură de celebritate, însă banii și-i câștigă și din altceva.

Jador are o afacere de succes, care îi mărește veniturile

Pe lângă talentul muzical, se pare că Jador are și stofă de afacerist. Deoarece muzica i-a adus faima în toată România, s-a hotărât să-și deschidă o afacere proprie, care îi mărește substanțial veniturile.


Este vorba de propria sa linie de tricouri, pe care tânărul le vinde online. Inscripționat cu grijă pe acestea este titlul piesei sale și a lui Lino Golden, „Dau Moda”, îsoțit de semnătura cântărețului. Ba mai mult, Jador a mers atât de departe încât a creat un tricou cu propriul său chip, pe care fanii îl cumpără fără ezitare.

Cine s-ar fi gândit că faima online îi poate aduce atât de multe beneficii financiare?

Prețul unei astfel de piesă vestimentară nu este însă unul ușor de trecut cu vederea. Disponibile în mai multe culori și mărimi, tricourile lui Jador au prețuri cuprinse între  79 și  99 lei, însă admiratorii lui nu par să se uite la bani atunci când vine vorba de cântărețul lor preferat.

Chiar dacă este celebru, Jador nu are succes în dragoste. Tânărul este singur și nu pare că plănuiește prea curând să-și găsească sufletul pereche. Femeile mai pot aștepta, cel puțin pentru moment. Tot ce vrea acum este să se concentreze pe carieră și pe fanii săi.