Mihai Trăistariu se numără printre vedetele care nu trebuie să-și facă griji în privința banilor.  Are o carieră de succes și un nume renumit în muzică. Pe lângă banii pe care îi câștigă din televiuzine, artistul are și o afacere care îi aduce venituri destul de frumoase, în valoare de 80.000 de euro.

La 40 de ani, Mihai este un bărbat împlinit. Pe lângă cariera sa artistică, a reușit de-a lungul anilor să investească într-o afacere foarte profitabilă. Este vorba de 6 apartamente pe care acesta le deține pe litoralul românesc, la Constanța. Doar din închirierea lor reușește să câștige sume foarte frumoase.

Mihai Trăistariu, afecere de 80.000 de euro

Conform declarațiilor sale, chiar dacă perioada care urmează se anunță una foarte dificilă, vedeta își privește cu pozitivitate afacerea. El alege să-și închirieze imobilele pe timpul verii în regim hotelier cu 100 – 150 de euro pe noapte, iar doritorii nu au întârziat să apară. Având în vedere că Mihai are mii de fani, cine nu și-ar dori să-și petreacă vacanța într-unul dintre apartamentele sale?


Artistul oferă clienților săi condiții de lux, care justifică în totalitate prețul cerut. Toate cele sașe apartamente de află la ultimul etaj al aceluiași bloc, ceea ce înseamnă că vizitatorii se bucură de o priveliște absolut minunată.

“Am primit mesaje pe Internet de la oameni care vor să le închiriez pe vară apartamente la mare, la Constanța. […] Nu știu câți vor veni acolo, pot fi și 5 sau 10 oameni, pot să stea cât vor dacă îmi plătesc. Eu am șase apartamente și dacă le închiriez pe timpul verii pot scoate 80.000 de euro, a declarat vedeta.

Perioada de izolare l-a găsit pe Mihai destul de ocupat. Pe lângă activitățile sale normale, cântărețul își găsește timp și pentru fapte bune. În prezent, el are grijă de câinii dintr-un adăpost, pe care îi vizitează o dată la două zile.