Serghei Mizil reusește întotdeauna să ridice audiențele emisiunilor la care este invitat. Fiind un bărbat foarte carismatic și amuzant, este o prezentă incredibilă. Nu se sfiește niciodată să spună ceea ce gândește, de aceea el a reușit să-și croiască drumul spre inimile românilor.

Pe lângă celebritatea pe care i-au adus-o aparițiile televizate, Mizil este și un bărbat de afaceri de succes. De-a lungul anilor, el a reușit să acumuleze o avere de invidiat, care îi permite să nu ducă grija zilei de mâine. A muncit din greu, iar acum culege roadele eforturilor sale. Nu uită însă că a pornit de jos. Astfel, reușește să se păstreze cu picioarele pe pământ.

La început, Serghei Mizil făcea „bișniță”

Chiar dacă acum face milioane de lei cu ușurință, povestea afacerilor lui Serghei Mizil începe în secolul trecut, în perioada ceaușistă. Pe atunci, bărbatul se ocupa de „bișniță”, după cum ar spune unii. Nu îi este rușine să ne declare secretul succesului său.


Vedeta pleca în străinătate, de unde procura obiecte care nu erau accesibile cu ușurință românilor în perioada comunistă. Aparate video, casete sau geci de blugi, toate erau înghesuite în bagaje de Serghei și ulterior vândute. În acest fel, el a reușit ușor să se ridice și să ajungă bărbatul bogat de astăzi.

A fost acționar și proprietar al unor localuri renumite din capitală cum ar fi “La Cena” sau ”La doi vagabonzi”. Apoi, și-a îndreptat atenția spre imobiliare. Cea mai recentă investiție a omului de afaceri este un imobil din zona de nord a Bucureștiului, în valoare de 700.000 de euro, care s-a vândut ca pâinea caldă.

Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. […} Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe” ,a declarat Serghei Mizil.