Prezentatoarea TV preferată a tuturor, Teo Trandafir, trece prin această perioadă de izolare cu multă pozitivitate. Alături îi este fiica ei, Maia, în vârstă de 16 ani, care reușește cumva să îi păstreze vedetei zâmbetul pe față.

Distanțarea socială a făcut-o pe Teo să petreacă mult mai mult timp acasă și să se ocupe mai mult de treburile casnice. Nu este singură însă, deoarece Maia o ajută cu tot ce poate. Cele două gătesc, fac curat și își petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

Emisiunea pe care vedeta o prezintă la postul de televiziune Kanal D, „Teo Show”, nu și-a suspendat activitatea. Asta înseamnă că Teo încă își părăsește domiciliul, chiar dacă doar pentru câteva ore pentru a-și bucura telespectatorii.

Teo Trandafir, în siguranță la Kanal D

În cadrul unui interviu recent, Teo a declarat că se simte mai în siguranță la locul de muncă decât acasă. Producătorii Kanal D s-au mobilizat rapid în ceea ce privește normele de igienă, iar măsurile lor sunt respectate cu sfințenie.

„Am avut norocul extraordinar că oamenii care se ocupă de managementul Kanal D să ia rapid măsurile de distanţare socială şi de igienă strictă impuse de această epidemie. Ca să înţelegeţi, eu mă simt mult mai în siguranţă, şi am spus-o şi în emisiune, la serviciu decât acasă.” 

Pe lângă deplasările la studioul de filmare, Teo iese foarte rar din casă. Ea și Maia își fac cumpărăturile o dată la cateva săptămâni, iar în restul timpului își ocupă timpul împreună.

Vedeta este în continuare atentă la ceea ce mănâncă, iar secretul ei pentru un corp perfect este ceaiul de salvie. În decursul unei zile, Teo bea un litru și jumătate de ceai. Chiar dacă nu se stresează în legătură cu kilogramele în plus, prezentatoare TV este mulțumită de modul în care arată.

„Nu ştiu câte kilograme am, nu mă interesează, nu m-a interesat niciodată atâta vreme cât „intru” în blugi şi îmi ies inelele.”a adăugat ea.