Fiica lui Nicolae Guță, Nicoleta Guță, are parte de tot ce este mai bun pe lumea asta. Crescută cu cele mai bune lucruri, ea nu și-a schimbat gusturile nici acum, când este adult în toată firea.

Nicoleta Guță a fost binecuvântată cu un tată care i-a oferit tot ce a avut nevoie în viață. Chiar dacă pe plan sentimental solista de manele nu a stat mereu perfect, părintele ei s-a asigurat că frumoasa lui fiică nu duce lipsă de absolut nimic. I-a asigurat tot confortul, cumpărându-i chiar un adevărat palat în Petroșani.

În prezent, cântăreața locuiește într-un adevărat palat la Petroșani, a cărui valoare a fost estimată la 500.000 de euro. Este clar că Nicolae Guță nu se uită la bani atunci când vine vorba de copiii săi, iar fiica lui știe asta cel mai bine.


Nicoleta Guță și-a numit palatul „Casa Albă”

Impresionantul imobil fură privirile oricui. Nicoleta l-a poreclit „Casa Alba”, iar numele se potrivește de minune. Ce alt nume să alegi unui astfel de imobil atât de frumos?

Palatul are o curte imensă, ornată cu o fântână arteziană, precum și cu mai multe obiecte decorative placate cu aur. Cea mai impresionantă cameră a construcției este livingul, care adăpostește unele dintre cele mai de preț amintiri ale Nicoletei.

Pe lângă luxul în care trăiește, fiica lui Nicolae Guță a făcut recent o achiziție foarte interesantă. Dorind să-și schimbe mobila din sufragerie, ea a optat pentru niște piese de mobilier care au fost criticate dur de fanii săi.

Nicoleta a ales să-și cumpere niște canapele care seamănă foarte mult cu niște mâini, care au degete în loc de spătare. Deși admiratorii săi au fost amuzați, cântăreața se mândrește foarte tare cu alegerea ei și cu este foarte fericită. Până la urmă, gusturile nu se discută, așa-i? Cântăreața este liberă să țină în casă absolut orice piesă de mobilier își dorește.