Andreea Marin iubește din nou! După 3 căsnicii nereușite, se pare că vedeta în vârstă de 45 de ani și-a găsit puterea să se implice din nou într-o relație. Iată locul de vis unde își petrece vacanțele alături de alesul său.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite figuri de la televizor. Frumusețea, eleganța și căldura din voce și-au croit imediat loc în inimile românilor, care au botezat-o chiar „zâna” showbizului.

Chiar dacă vedeta are atât de mult succes pe plan profesional, Cupidon nu i-a zâmbit mereu. Până acum, a avut 3 căsnici nefericite, care s-au terminat în divorț. Cumva a reușit să se adune și să își continue viața, tot așteptându-și prințul. Nu a avut mult de așteptat, căci acum Andreea este din nou îndrăgostită.


Din anul 2017, frumoasa prezentatoare TV trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Bărbatul este consul al României în Libia și are o avere impresionantă. Pe lângă acestea, mai există un detaliu despre el care nu este de neglijat. Între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, care însă nu-i împiedică să-și trăiască viața împreună.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu pleacă la casa lor din munți atunci când caută liniște

Cuplul locuiește în prezent în vila din capitală a Andreei Marin, iar în timpul liber pleacă împreună la casa din munți a vedetei. Este vorba de o vilă pe care prezentatoarea o deține în comuna Telega, județul Prahova. Imobilul este unul pe care vedeta l-a achiziționat cu ani în urmă, iar în prezent este locul de suflet al acesteia.

Acolo îndrăgostiții pleacă ori de câte ori au ocazia și petrec oricât timp au la dispoziție. În aceste mod, ei reușesc să se rupă de lume și să se relaxeze, după lungile și aglomeratele perioade de muncă.

Având în vedere că atât Andreea cât și Adrian au vieți destul de aglomerate, timpul lor de relaxare este limitat. Casa din munți le oferă ocazia să petreacă timp împreună, izolați de agitația capitalei.