Dorian Popa ne-a demonstrat tuturor că este un bărbat hotărât. Și-a construit o carieră de succes, iar acum își permite să își cumpere orice își dorește. Unul dintre cele mai mari vise ale cântărețului aproape au devenit realitate: propria lui casă, o vilă în totalitate albă, este aproape gata.

Vila în valoare de 300.000 de euro a lui Dorian Popa este aproape gata! Cu fiecare plan pe care îl are, cu fiecare modificare pe care o face, vedeta își ține fanii la curent în permanență.

Unul dintre cele mai vise ale lui Dorian a fost să-și construiască o casă numai a lui. Investiția a fost una foarte mare, însă acum eforturile tânărului încep să prindă contur. După doi ani de așteptare, vila din apropierea Bucureștiului este aproapte gata.


Artistul și-a pus tot sufletul în această construcție, iar rezultatul este unul uimitor. Noua lui casă este de un alb imaculat, foarte luxoasă și gândită exact după gustul acestuia. Deoarece și-a dorit ca totul să fie perfect, Dorian s-a implicat personal în construirea și amenajarea casei.  El este cel care a venit cu toate ideile și s-a asigurat că indicațiile lui sunt respectate întocmai.  Acum, se mândrește cu fiecare ocazie cu realizările sale, iar fanii sorb fiecare imagine divulgată.

Dorian Popa ascunde în garaj un lucru nebănuit

Recent, Dorian a dezvăluit fanilor săi ce minunăție ascunde în garajul său. Cu toții știm că este pasionat de sport și să se păstreze mereu în formă, tocmai de aceea și-a amplasat în garaj un frigider plin ochi cu băuturi naturale și cu vitamine, care să-i asigure necesajul de energie.

https://www.tiktok.com/@dorianpopa.haz/video/6809255924742638853

„Deși sunt în plin proces de montare, nu m-am putut abține să nu vă arat! Ia uite aici, un alb imaculat! Ledu’ led, flăcărica flăcărică! Tot ce trebuie!” le-a povestit vedeta fanilor, într-un videoclip în care și-a etalat noua baie.