Nelson Mondialu’ își arată din nou averea pe internet! Bărbatul a devenit celebru în România datorită videoclipurilor pe care le-a postat de-a lungul timpului pe canalul său de Youtube, iar acum a revenit în atenția fanilor cu o prezentare a apartamentului său.

Nelson nu a ezitat să arate tot ce are mai bun. Pe lângă mica avere pe care o are ascunsă în casă, a ținut chiar să le prezinte fanilor săi chiar și detalii mai neașteptate. Pe lângă apartament, bărbatul le-a arătat urmăritorilor săi chiar și conținutul frigiderului său.

Urmăritorii săi știu deja cam cum arată locuința lui Nelson. Deoarece majoritatea filmărilor sale sunt făcute în casă. cu toții avem deja o idee despre locuința lui, dar nimeni nu știe mai mult de atât. Acum, el s-a hotărât să-și arate casa prin intermediul unei postări pe unul dintre conturile sale de socialize.


Nelson Mondialu vrea să demonstreze că trăiește pe picior mare

”Apartament model new 2020, tapetat cu pulbere”, a fost intitulată postarea lui Nelson. Acum, haideți să aflăm ce ascunde de fapt vedeta online în locuința sa.

Primul lucru care se poate observa cu ușutință este culoare roșie a pereților, căreia i se asortează perfect canapeaua acoperită cu blană și o pisică de pluș. Nelson și-a deschis chiar și frigiderul pentru fanii săi, plin cu tot felul de bunătăți.

”Nu țin mult deschis! Ca să nu iasă aerul ăla. Aerul la mine din frigider miroase a carne!” a scris bărbatul.

Pe lângă acestea, Nelson și-a scos și cele mai de preț lucruri din casă. Așejate cu grijă pe o față de masă, bineînțeles într-un ton de roșu închis, au fost expuse ceasuri, bijuterii, toate din aur. Alături de aceastea, bărbatul a mai adăugat și câteva bacnote, ca să completeze perfect această imagine foarte „valoroasă”.

„Bogătaşilor, vă salută al vostru Nelson săracu!” a mai adăugat el.