Ionuț Dolănescu a dat la schimb viața din România pe „visul American”. Deși este un iubitor la folclorului și al tradițiilor noastre, cântărețul de muzică populară și-a luat familia și s-au mutat în Los Angeles, California, unde acum duc o viață foarte luxoasă.

Această decizie a fost influențată și de mama artistului, interpreta Maria Ciobanu, care locuiește în America de ani buni. Fiul a urmat-o, iar casa în care locuiește acum este de invidiat. Imobilul are o valoare estimată de 250.000 dolari și-i oferă lui Ionuț și familiei acestuia toate facilitățile la care ne-am putea gândi.


Ionuț Dolănescu nu a uitat că este român

Cu toate că este departe, Ionuț Dolănescu nu și-a uitat țara de origine. Oricând are ocazia, el încă poatră costumul nostru popular, pe care-l etalează cu mândrie. Mai mult, el participă la slujbe ortodoxe alături de familia sa, păstrând datinile cu care a fost crescut.

Oriunde s-ar afla, România ocupă un loc unic în inima sa. Chiar dacă Statele unite îi oferă momentan o viață mult mai bună, Ionuț își iubește încă țara natală nespus.

“Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, a declarat solistul.

Soția vedetei, Doinița, și  cei trei copii ai lor s-au adaptat foarte repede la noua viața. Micuții sunt la școală și învață de zor limba engleză, iar Ionuț își duce cariera mai departe, deoarece el este cel care trebuie să-i susțină material. Ca și cap al familiei, este de datoria lui să le ofere tot ce poate mai bun.

Vacanțele mult așteptate le petrec acasă, la casa lor din România. Cuplul și copiii se întorc aici în fiecare vară, unde se întorc mereu cu mult dor și drag în inimă.