Iulia Albu are parte în viață de tot ce este mai bun. Recent, diva s-a mutat într-un apartament luxos cu trei camere în București, unde a investit zeci de mii de euro. Piesa de rezistență este bucătăria, care este foarte impresionantă.

Cel mai impresionant aspect al imobilului este pe departe bucătăria, dotată cu cele mai noi și scumpe gadgeturi. Iulia are 4 cuptoare, 3 plite, frigider și congelator imens, toate doar pentru ea!


Iulia Albu are o pasiune nouă: gătitul. Pe canalul său de Youtube, aceasta a început o nouă serie de videoclipuri intitulate „La Iulia Albu in bucatarie”unde diva își etalează talentele în bucătărie. Filmulețele ei sunt foarte apreciate de urmăritorii acesteia, iar în scurt timp au adunat peste 90.000 de vizualizari.

Iulia Albu a învățat să gătească

Inițial, vedeta nu s-a descurcat de una singură cu gătitul, însă în timp a evoluat. În primele episoare ale cooking show-ului său, ea a avut câțiva invitați speciali, care au ghidat-o și au ajutat-o, însă acum Iulia se descurcă singură.

“Bucataria costa destul de mult, dar din punctul meu de vedere este important sa investesti in anumite lucruri din casa. […] Sigur ca nu aveti nevoie de 4 cuptoare, dar eu am nevoie pentru ca la mine acasa se filmeaza si un cooking show. Va ajunge unul singur. Eu, pana la acest proiect, nu stiam sa gatesc. E foarte simplu sa gatesti cu aceste cuptoare. Am plita pe gaz si mai am doua plite pe inductie. Partea mea preferata la aceste plite este hota… care este foarte puternica si trage tot. Mai am masina de spalat vase, dulapuri, un frigider si un congelator. Si mai am o camara”, a declarat Iulia.

Se pare că până acum, Iulia nu le avea cu gătitul. Acum însă, cu puțin ajutor, diva a reușit să deslușească această artă nebunănuită și să obțină chiar preparate bune.