Nu cu mulți ani în urmă, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Cu o avere estimată la 70 de milioane de euro, bărbatul a reușit să fie ani de-a rândul în atenția publicului, însă în ultima vreme el nu a mai fost o figură atât de prezentă pe micile ecrane.

Irinel a avut parte în viață de tot ce e mai bun: vila de la Izvorani, mașini luxoase și multe alte lucruri la care majoritatea doar pot visa. Petrecerile pe care le dădea sunt doar istorie și amintiri.

Irinel Columbeanu stă acum în chirie

Acum însă, banii pare că s-au terminat iar bărbatul a trebui să renunțe la tot. Surse apropiate acestuia au declarat că acum el locuiește într-un apartament cu două camere în București, iar viața sa nu mai este atât de ușoară cum obișnuia să fie. Se pare că afacerile nu i-au mai ieșit, iar banca i-a luat tot ce avea mai de preț.


„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a declarat aceeași sursă amintită anterior.

Mai mult, se pare că nici micuța Irinuca nu mai este în grija tatălui. Dificultățile materiale l-au forțat pe Irinel să facă pace cu fosta soție, Monica Gabor. Astfel, fiica lor a s-a mutat în America. Ea este eleva unei școli private, iar mama sa îi oferă tot ce poate mai bun.

Cât despre partenera sa de viață, iubita a rămas încă lângă el. Chiar dacă fostul om de afaceri trece prin cea mai grea perioadă a vieții, ea a rămas în continuare alături de el.