Oana Radu a trecut prin schimbări uluitoare în ultima perioadă. După ce a reușit să slăbească 65 de kilograme, vedeta este aproape de nerecunoscut. Totuși, până să ajungă să aibă silueta de invidiat de acum, ea a trecut prin niște momente foarte grele.

Totul a început în momentul în care iubitul său a batjocorit-o în plină stradă, fără să-i pese că sunt oameni în jur. Cei doi se aflau în parc, la alergat. Bărbatul a jignit-o pe Oana, acuzând-o că este mult prea grasă ca să poată alerga alături de el.

„Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc.”,a povestit Oana.

Oana Radu cântărea pe atunci 104 kilograme!

Acela a fost momentul în care cântăreața s-a hotărât că trebuie neaparat să schimbe ceva. Pe atunci cântărea 104 kilograme, iar singura ei alinare în viață era mâncarea. Greutatea ei a fost și motivul pentru care tânăra s-a retras o perioadă din viața publică, fiind prea rușinată să fie văzută așa.

„Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc, a adăugat vedeta.

Acum, Oana se simte mult mai bine în pielea ei. Este fericită cu alegerile pe care le-a făcut și cu faptul că poate ieși din nou pe stradă fără să fie complexată. Din nou, tânăra a reușit să câștige în lupta cu kilogramele în plus. Arată fenomenal, iar fanii îi sorb fiecare apariție.