Andra este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Cu o carieră muzicală de invidiat, ea și-a găsit mereu locul în inimile ascultătorilor săi, care o apreciază și o iubesc. Pe lângă asta, ea mai este și mamă și o soție devotată.

Alături de soțul său Cătălin Măruță și de cei doi copii minunați ai lor, vedeta petrece momente minunate în izolare, timp împreună pe care familia lor nu îl are mereu. Fiinde mereu atât de ocupată, această perioadă vine ca o vacanță bine-meritată.

Dacă nu mai poate fi alături de publicul său pe micile ecrane sau în concerte, Andra a devenit mult mai activă pe site-urile de socializare. Recent, artista a postat o fotografie care i-a surpins plăcut pe urmăritorii săi, alături de un mesaj motivațional.


Vedeta s-a pozat în grădina casei sale, fără machiaj. Deoarece este în izolare alături de familia sa, nu a mai simțit nevoia să poarte machiaj și a abordat un look natural, pe care l-a împărtășit și cu restul lumii.

Le-a amintit urmăritorilor săi să se bucure de lucrurile simple și să nu se piardă în această situație dificilă. Perioada de izolare este dificilă pentru fiecare dintre noi, așa că ne rămâne doar să avem multă răbdare.

„Singurul lucru bun al acestei perioade este că reînvăţăm să ne bucurăm de lucrurile simple. Din criză asta vom ieşi cu toţii mai înţelepţi. Aveţi grijă de voi!”, le-a scris artista fanilor săi.

Fanii au criticat-o pe Andra pentru aspectul său

Totuși, nu toți urmăritorii Andrei i-au apreciat naturalețea. Pe lângă cuvintele de laudă, au fost și persoane care i-au criticat aspectul. Se pare că la doar 33 de ani, vedeta arată mult mai bătrână.

„La 33 de ani arăţi de 45🛑🚨,ce e cu tine? (…) 33 de ani ? For real? 😑 Vă transformă machiajul”,a scris unul dintre fanii săi.