Andreea Bălan este o femeie singură și puternică, gata să-și pună ordine în viață. După ce a fost părăsită în urmă cu două luni de soțul ei,  George Burcea, acum vedeta vrea să-și refacă viața.

Pe lângă carieră, Andreea Bălan este și o mamă devotată. Chiar dacă a rămas singură, se ocupă cum poate mai bine de creșterea celor două fetițe ale sale, Clara și Ella.

Despărțirea celor doi a avut loc brusc și a lăsat în urmă multă durere. Degeaba a încercat Andreaa să-și aștepte soțul, să-l facă să se răzgândească. Decizia lui a fost de neclintit, iar acum și artista s-a pus ușor pe picioare.


Datorită stării instaurate de noul virus, divorțul dintre cei doi nu s-a putut finaliza. Abia după ce această perioadă se va sfârși, ei se vor putea considera separați oficial. Până atunci însă, Andreea privește optimist la viitor și își face planuri pe care abia așteaptă să le pună în practică.

Andreea Bălan este pregătită să cunoască un bărbat nou

Vedeta își dorește să-și găsească un nou partener, alături de care să-și crească cele două fetițe și să-și întemeieze o familie. Doar pentru că nu a avut noroc în trecut, asta nu înseamnă că și-a pierdut speranța că va găsi iubirea.

“Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a declarat aceasta.

Pentru moment, ea se concentrează pe fiicele sale, Ella şi Clara. Își dorește să le ofere tot ce se poate mai bun și să nu ducă lipsă de nimic, chiar dacă de acum tatăl lor va fi absent.

Când divorțul se va finaliza, Andreea va avea custodia micuțelor, însă nu-și va exclude fostul soț din creșterea lor. George va plăti pensie alimentară și le va vizita regulat, în termenii stabiliți de instanță.