Viorel și Vulpița au ajuns vedete în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi sunt nelipsiți din emisiunea Acces Direct, care se află în topurile de audiență de când cu povestea lor. S-au mutat de tot la București, însă nu au uitta de casă și de fetița lor în vârstă de 2 anișori.

Sărbătorile Pascale îi prind pe Vulipța și Viorel departe de casă și de familiile lor. Această despărțire este una foarte greu de suportat, în special datorită faptului că cei doi nu pot fi alături de fiica lor în vârstă de doi ani. Pandemia îi împiedică, așa că ei sunt nevoiți să se compenseze în alt fel față de cei dragi.

“Aș vrea să mă duc și eu acasă, dar nu am cum.” a declarat printe lacrimi Vulpița.


Cele două vedete de la “Acces Direct” nu au uitat însă de cei dragi. Chiar dacă nu pot să fie alături de ei fizic, cei doi soți s-au gândit să facă un gest care să-i surprindă. Ei au pregătit pachete cu alimente și cadouri, pe care le-au trimis acasă,  în localitatea vasluiană Blăgeşti.

Vulpița a avut un dar special pentru fetița sa

Pe lângă acestea, Vulpița a avut grijă să pună ceva special pentru fiica sa. Pachetul a fost plin de dulciuri și fructe pentru micuță, însă mama ei nu a uitat nici de jucării și hăinuțe. Printre aceastea s-a aflat și o rochița foarte frumoasă, pe care tânăra mămică a ales-o personal.

Deoarece fetița este în grija părinților lui Viorel, Vulpița a avut o rugăminte specială. Și-a rugat soacra ca de Paște să o îmbrace pe aceasta cu rochița, ca să o simtă mai aproape.

“Vreau să fie fetița mea îmbrăcată cu această rochiță. (…). O rog foarte frumos să o îmbrace cu rochița asta și să mă simtă pe mine mai aproape” , a mai adăugat tânăra, foarte emoționată.