Adrian Minune a fost greu criticat de fanii lui! În ziua de Paște, manelistul și-a luat soția și copii și și-a părăsit domiciliul, în ciuda măsurilor prevăzute de Ordonanța Militară care este în vigoare.

Artistul și-a pus nevoile emoționale mai presus de orice altceva. După două luni petrecute în izolare, el a considerat că Sfânta Zi de Paște trebuie petrecută alături de familie, așa că a mers să-și viziteze fiica, pe Karmen. Nici regulile, nici posibilitatea să primească o amendă destul de mare nu l-au putut face să-și schimbe decizia.

Fiica lui Adrian Minune, Karmen, a fost cea care l-a dat de gol

Karmen a fost cea care a ținut neapărat să împărtășească acest moment emoționant cu admiratorii săi. Tânăra a postat o fotografie cu familia sa reunită pe unul dintre conturile sale de socializare, iar reacțiile negative nu au întârziat să apară.


“Împreună suntem cei mai fericiți! • Perioada asta m-a făcut să apreciez ceea ce contează mai mult ca niciodată. După două luni, în Sfânta zi de Paști ne-am reunit, mi-a fost tare dor de ai mei. Familia este totul. Sper că ați petrecut frumos! Vă iubesc ❤️”, a scris tânăra fanilor săi.

Totuși, nu puțini au fost cei care i-au criticat pe membrii familiei Minune pentru gestul lor. În plină pandemie, o întâlnire cu toată familia este ultimul lucru pe care ar trebui să îl facem.

“Sunteți faini!!!Dacă ați fi respectat și regulile, erați fantastici!!!!”,a comentat unul dintre urmăritorii tinerei.

Totuși, Karmen a venit ulterior și cu lămuriri. Se pare că toți membrii familiei au făcut testul pentru noul virus, care a ieșit negativ. Vizita a fost una scurtă, care a durat doar două ore, însă le-a adus multă bucurie în suflet ei și celor apropiați. Pentru Adrian Minune și familia sa, cel mai important lucru este familia.