Andreea Esca este prezentatoarea preferată a românilor. Iată ce mică avere a reușit să agonisească în anii de televiuziune și ce case deține.

În urmă cu 10 ani de zile, Andreea Esca a reușit să își împlinească visul pe care îl avea încă de pe băncile facultății. Ea a reușit să își achzitioneze o casă cu un aspect artistocrat, care a fost retrocedată către vechii proprietari între timp, casă la care ea visa de mulți ani, o casă uriașă și perfectă pentru întreaga lor familie.

Această casă nu are întocmai o poveste prea fericită. A fost o încurcătură ce a necesitat multe procese. În 2005, Andreea Esca a fost chemată la tribunal deoarece a fost anunțată că vânzătorul casei avea anumite probleme. Din cauza acestui fapt a fost și ea nevoită să se prezinte. Abia după multe termene și instanțe, toată treaba s-a rezolvat. Asta pentru că instituția a renunțat până la urmă la întregul proces.


Andreea Esca deține o vilă de 350 de mii de euro

Dar, după ce s-a rezolvat problema cu instituția, a apărut imediat o altă problemă. Casa a fost împărțită mai multor persoane, iar cel ce avea anexele casei nu prea voia să i le vândă Andreei Esca. Astfel, vedeta ar fi putut beneficia într-un final de noua sa vilă.

Prezentatoarea TV a făcut tot ce a putut că să facă rost de acele anexe. I-a propus acelei persoane chiar și un apartament în schimb, situat tot prin aceeași zonă, i-a propus o sumă frumoasă de bani, dar se pare că proprietarul tot nu a vrut să renunțe la partea sa. În ciuda traiului greu pe care îl ducea, părea mult prea atașat de acea casă pentru a renunța atât de ușor. Totuși, după mulți ani, Andreea a reușit să cumpere și acele anexe. Casa a fost în întregime a familiei ei acum. Imobilul este evaluat la 350.000 de euro.