Ciprian Marica a făcut-o lată! Fotbalistul a fost prins în flagrant în timp ce se afla alături de o femeie căsătorită! Află cine este femeia și cine a fost cel care i-a suprins!

De-a lungul anilor, Ciprian Marica și-a construit o frumoasă carieră în fotbal, dând dovadă de mult talent și dedicare. El a fost membru al multor echipe cunoscute din România, marcând goluri importante chiar și pentru Echipa Națională. Restras de câțiva ani din activitatea sa, sportivul a revenit în atenția publicului într-o ipostază nu tocmai favorabilă: filmat în timp ce se afla în pat cu Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean.


Ana, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu fiul lui Florin Muntean, o personalitate foarte influentă în țara noastră și un om de afaceri de succes. Cei doi erau împreună de mai mulți ani, având și o familie foarte frumoasă și doi copii minunați.

Florin Muntean l-a prins pe Ciprian Marică în flagrant!

Chiar dacă femeia a încercat să pozeze mereu în fața camerelor de filmat și pe conturile sale de socializare ca o femeie, soție și mamă model, acum se pare că a călcat strâmb! Ana și Ciprian au fost prinși în flagrant în Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Cel care i-a prins a fost chiar Florin Muntean Junior, care a ținut neapărat să importalizeze momentul și ulterior să divulge filmarea publicului, făcându-i astfel de râs pe soția și pe amantul său.

Și totuși, de unde legătura dintre Ana și Ciprian? Ei bine, se pare că fostul fotbalist era prieten apropiat al soților Muntean, nelipsit din casa lor. Cei trei se cunoșteau de ani buni și chiar erau vecini în Mamaia. Între timp, între cei doi s-a înfiripat o aventură, iar Ana a cedat farmecelelor fotbalistului.

Cei doi amanți au fost prinși în flagrant după ce Florin Muntean Junior a fost informat de o sursă anonimă despre infidelitatea soției sale și locul unde se află. Nu putem ști dacă el avea bănuieli legate de aventura soției sau nu, însă un lucru este cert: când a aflat, s-a îndreptat glonț spre camera 509 a hotelului luxos din Cluj, înarmat cu o cameră de filmat.

Atunci când a bătut la usă, cel care i-a răspuns a fost chiar Ciprian Marica, la bustul gol, acoperit lejer doar cu un prosop în jurul taliei. Evident jenat de situație, el a încercat să-l confrunte pe Florin, însă fără succes. La scurt timp în cadru a apărut și Ana, care a fost imediat luată în primire de soțul său.

„Te rog frumos, lasă-mă să intru! Promit că nu-i fac nimic. Nu vreau să mă țigănescu nici cu tine, nici cu ea. Vreau doar să-i demonstrez că e mai josnică decât zice”, a fost una din replicile soțului înșelat.

Videoclipul poate fi urmărit aici:

Toate acestea au avut loc în luna august a anului 2019, însă filmarea a fost divulgată publicului abia acum, la mai bine de jumătate de an! Ana a fost iertată pentru că a călcat strâmb și  încearcă în continuare să fie o soție model și iubitoare.

Totuși, se pare că cei doi nu mai sunt acum împreună. Soțul ei a șters toate pozele pe care le aveau împreună de pe conturile sale de socializare, neoferind alte declarații pentru moment.