Iulia Vântur are lumea la picioare. După ce a cucerit România cu frumusețea ei, blonda s-a îndreptat spre India. Acolo a făcut furori, iar actorul  celebru Salman Khan i-a devenit iubit. Iată ce a mai făcut vedeta și cum și-a surpins fanii.

Mulți dintre noi am auzit de Iulia Vântur și, după cum, la fel de mulți dintre noi știm, ea este una dintre cele mai senzuale și frumoase vedete ale României. Este o superbă blondă care are forme inegalabile și o înălțime pe măsură și nu ezită să își surprindă fanii prin aparițiile sale online, îmbrăcată în ținute foarte elegante, casual sau chiar și sport.

Recent, vedeta a postat pe unul dintre conturile sale de socializare o poză din arhiva personală.


Iată cum arăta Iulia Vântur în adolescență

Înapoi în timp, vedeta era la vârsta adolescenței și se bucura din plin de viața pe care o trăiește. Aceasta se afla într-un cantonament de modeling și poza alături de un fost coleg de al ei, alături de o motocicletă.

Cu trecerea timpului, adolescenta a devenit una dintre cele mai frumoase femei din industria showbizului și modeling-ului românesc. Cu toții știm eforturile pe care aceasta le-a depus de-a lungul timpului.

De mai bine de câțiva ani, artista s-a mutat în India. Nu își uită fanii de acasă însă și încearcă să-i surprindă cât mai bine posibil. Chiar dacă este departe, legăturile se păstrează.

În ceea ce o privește, din punct de vedere personal, Iulia nu a dezvăluit niciodată motivele despărțirii sale de artistul român Marius Moga. A avut cu acesta o relație de lungă durată.

Vedeta și-a continuat viața în altă țară și are acolo o carieră de model, actriță și chiar și cântăreață. Se bucură de toate acestea alături de partenerul ei Salaman Khan, care la rândul lui este o prezență cunoscută în industria bollywoodiană.